Uvař si sám

... nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / anglická slanina
Recepty (23)
„Dopřejte si zdravou luštěninu. Aténská pochoutka je jednoduchá na přípravu a určitě si na ní pochutnáte.“
„ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být vždycky dobré červené víno. Přílohu doporučuji bra...“
„ač neobvyklá kombinace, výsledná chuť stojí za uvaření. Jedno z mých oblíbených jídel“
„Myslím si, že červená čočka je v kuchyni často opomíjená surovina. A proto jsem se rozhodl vymyslet nějaký recept, abych Vám dal trošku motivaci. “
„Nesmíme zapomínat zařazovat do našeho jídelníčku luštěniny. Proto doporučuji klasiku, čočkovou polévku s uzeninou.“
„Tento druh receptu se již pomalu stává takovou českou klasikou :-) Jelikož i já ho mám rád, tak jsem se ho snažil malinko vylepšit.“
„Rychlovka ze zbytků a navíc na ni stačí pouhé tři ingredience. Pokud Vám v lednici zbydou bramborové knedlíky, sežeňte si k nim už jen slaninu a brynzu a udělejte si báječně rychlou chuťovku.“
„velmi chuťově silná omáčka pro milovníky nejen hovězích jater. Omáčku zkuste i z jiných jater, například z kuřecích, kachních, apod. Jako přílohu doporučuji rýži a nebo něco z brambor“
„trvalo mi dlouho, než jsem přišel játrům na chuť. Ale postupem času se stávají jednou z mých oblíbených surovin. Tato omáčka je důkazem toho, že z ne moc oblíbených věcí lze udělat něco skvělýho“
„toto jídlo patří mezi mé oblíbené. Je to prostě skvělý žrádlo :-)“