Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 26.04.2019 a svátek má Oto
Ingredience / kmín drcený
Recepty (48)
„ inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-) “
„ s poctivostí nejdál dovaříš, tak proč si kupovat hnusný knedlíky, když si je můžeme lehce uvařit. Nebuïte líní a neplňte si svůj žaludek kupovanými "t... “
„ Poctivá česká klasika, kterou bez kvalitních špekáčků ani nezkoušejte. “
„ jednoduchá česnečka dobrá na kocovinu :-) “
„ není vždy umění vařit z drahých surovin. Umění je uvařit něco dobrého ze základních surovin. Vynikající chlebová polévka je jeden z příkladů “
„ Pokud chodíte v létě rádi na houby, tak tento recept je pro Vás to pravé. Není nic lepšího, něž-li vařit z poctivých surovin, a nejlépe z čerstvě nasb... “
„ Když najdete v lednici zbylou kostku droždí, které brzy projde trvanlivost, a nevíte, co s ní, udělejte z ní jednoduchou pomazánku. Tuto chuť si mnozí... “
„ Jedno z mých oblíbených jídel. Ve škole nám tuto mrkev dělali hodně sladkou, což mi moc chutnalo. Trošku jsem recept vylepšil a udělal ho více pikantn... “
„ Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí jinak, nežli z čerstvé hlávky. Líbí se mi na tom ta ... “
„ Při dušení červeného zelí potřebujete trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Určitě chuťově lepší, nežli zelí z pytlíku. Červené víno vytv... “