Uvař si sám

... nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / vepřové sádlo
Recepty (69)
„tento recept patří mezi ty levné. Za málo peněz, hodně muziky. Kdo má rád pálivější jídlo, tak místo sladké mleté papriky nasype papriku pálivou“
„někdo vaří Boršč ve více hrncích či v hrnci plus pánvi. Ja si myslím, že hlavní podstata skvělé chuti spočívá v použití jednoho hrnce. Je to samozřejmě pouze můj názor. Boršč jsem táhnul dlouho v jedn...“
„inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-)“
„je smutný, když přijdete někam do restaurace, objednáte si bramborák a dostane malé ohřáté kolečko z mrazáku, kterému si majitelé restaurací dovolují říkat bramborák. No nic, dost nadávání. Pojďme si ...“
„pořád říkám, že v jednoduchosti je krása. Tento recept obsahuje pouze tři ingredience (když nepočítám těsto na halušky) a chuť je skvělá. Přiznám se, že jsem použil zmražené koupené halušky, ale časem...“
„Česká klasika, kterou si pamatujeme už od školy. Věřte, že domácí plněné knedlíky chutnají výborně a pusťte se do nich. U nás se vaří jako sváteční oběd.“
„receptů z brambor není nikdy dost. Bramborové placky patří mezi staročeské recepty a s dobrým sádlem a škvarky je to výborná pochoutka“
„jedna z mých nejoblíbenějších omáček, se kterou jsem se seznámil již na základní škole. Líbí se mi její pestrost, co se chuti týká. Tento recept je sice z vepřové plece, ale já jsem použil vepřovou pe...“
„Poctivá česká klasika, kterou bez kvalitních špekáčků ani nezkoušejte.“
„tento recept vznikl úplně náhodou. Prostě jsem si takhle jednou dělal červenou čočku s mrkvi a v troubě jsem si nezávisle pekl cuketu. Na konci toho všeho mi připadalo dobrý tyto chutě spojit a vznikl...“