Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 26.04.2019 a svátek má Oto
Ingredience / petržel
Recepty (18)
„ ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být ... “
„ Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství in... “
„ Pokud chodíte v létě rádi na houby, tak tento recept je pro Vás to pravé. Není nic lepšího, něž-li vařit z poctivých surovin, a nejlépe z čerstvě nasb... “
„ to jsem šel takhle jednou kolem řezníka a uviděl jsem u něj krásné dršťky. A jelikož jsem nikdy nedělal dršťkovou polévku, tak to byla jasná volba :-)... “
„ na hovězí játra jsem narazil v obchodě náhodou a samozřejmě jsem si je hned musel koupil. Nikdy jsem z nich totiž nevařil. No nekupte to za 36 korun k... “
„ každá polévka vždy chutná nejlépe, pokud je vyvařená z kostí. A jelikož kosti se koupí za hubičku, tak proč si neudělat domácí poctivou kuřecí polévku “
„ taková lepší zvěřinová svíčková z muflona. Jako přílohu doporučuji karlovarský knedlík “
„ vždycky, když se peče maso s kostí, tak dostanete silný výpek. U tohoto receptu to platí obzvláště díky kořenové zelenině, která se peče s masem a dod... “
„ pořádnej kus dobře upečeného masa. Ještě pivko, chleba a hořčici a můžete se jít radovat :-) “
„ poctivá rajská omáčka, kterou ocení hlavně děti “