Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 26.04.2019 a svátek má Oto
Ingredience / mouka hladká
Recepty (90)
„ ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být ... “
„ tento recept patří mezi ty levné. Za málo peněz, hodně muziky. Kdo má rád pálivější jídlo, tak místo sladké mleté papriky nasype papriku pálivou “
„ někdo vaří Boršč ve více hrncích či v hrnci plus pánvi. Ja si myslím, že hlavní podstata skvělé chuti spočívá v použití jednoho hrnce. Je to samozřejm... “
„ inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-) “
„ je smutný, když přijdete někam do restaurace, objednáte si bramborák a dostane malé ohřáté kolečko z mrazáku, kterému si majitelé restaurací dovolují ... “
„ receptů z brambor není nikdy dost. Bramborové placky patří mezi staročeské recepty a s dobrým sádlem a škvarky je to výborná pochoutka “
„ jedna z mých nejoblíbenějších omáček, se kterou jsem se seznámil již na základní škole. Líbí se mi její pestrost, co se chuti týká. Tento recept je si... “
„ Poctivá česká klasika, kterou bez kvalitních špekáčků ani nezkoušejte. “
„ Výborná zeleninová omáčka se smetanou, ta nikdy nezklame. “
„ nejprve se chci omluvit, že madlenky vypadají jako mufinky. Bohužel jsem doma neměl formu na mušličky, což je klasická podoba francouzských madlenek. ... “