Uvař si sám

... nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / mouka hladká
Recepty (87)
„ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být vždycky dobré červené víno. Přílohu doporučuji bra...“
„tento recept patří mezi ty levné. Za málo peněz, hodně muziky. Kdo má rád pálivější jídlo, tak místo sladké mleté papriky nasype papriku pálivou“
„někdo vaří Boršč ve více hrncích či v hrnci plus pánvi. Ja si myslím, že hlavní podstata skvělé chuti spočívá v použití jednoho hrnce. Je to samozřejmě pouze můj názor. Boršč jsem táhnul dlouho v jedn...“
„inspiraci k tomuto receptu jsem našel na internetu a musím říct, že jsem rád, že jsem ho vyzkoušel. Jako přílohu doporučuji pivo :-)“
„je smutný, když přijdete někam do restaurace, objednáte si bramborák a dostane malé ohřáté kolečko z mrazáku, kterému si majitelé restaurací dovolují říkat bramborák. No nic, dost nadávání. Pojďme si ...“
„receptů z brambor není nikdy dost. Bramborové placky patří mezi staročeské recepty a s dobrým sádlem a škvarky je to výborná pochoutka“
„jedna z mých nejoblíbenějších omáček, se kterou jsem se seznámil již na základní škole. Líbí se mi její pestrost, co se chuti týká. Tento recept je sice z vepřové plece, ale já jsem použil vepřovou pe...“
„Poctivá česká klasika, kterou bez kvalitních špekáčků ani nezkoušejte.“
„Výborná zeleninová omáčka se smetanou, ta nikdy nezklame.“
„nejprve se chci omluvit, že madlenky vypadají jako mufinky. Bohužel jsem doma neměl formu na mušličky, což je klasická podoba francouzských madlenek. Ale nevadí, hlavní je těsto a to je skvělý. Nebojt...“